Parolantien Kukka & Hautaus

PKH_logo_white

KUKKATERVEHDYKSET

Syntymäpäivä tai merkkipäivä, pyöreät työvuodet tai muut palkitsemiset. Kukkatervehdys on mainio tapa muistaa niin työntekijää, yhteistyökumppania tai asiakasta.

Voit noutaa valmiit kukat myymälästämme, tai vaihtoehtoisesti toimitamme ne vastaanottajalle puolestasi.

ASETELMAT, ISTUTUKSET JA VIHERKASVIT

Ensi vaikutelma on kuin yrityksen käyntikortti, lisää näyttävyyttä asiakastiloihin, kokoushuoneisiin ja auloihin.

Kyse voi olla viikottain vaihtuvasta asetelmasta tai kimpusta vastaanottotiskillä, vihersisustuksesta asiakastiloissa tai vaikka ulkoistutuksista sisäänkäynnissä.

Muistathan myös viherkasvion hoitosopimuksen!

TILA- JA JUHLAKORISTELUT

Loihdimme uniikit tilakoristeet yrityksen tapahtumiin ja messuosastolle. Väritys, malli tai teema voidaan ottaa yrityksen logosta ja ilmeestä.

Yritysjuhliin tai asiakastilaisuuksiin pöytäkukat, noutopöydän asetelmat, tilatyöt ja kukkaseinät - kaikki perille toimitettuna ja paikoilleen aseteltuna.

Suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tilaisuus.

Räätälöimme yhdessä teidän yrityksen tarpeisiin sopivan paketin. Se voi olla viikottainen jatkuva tilaus tai epäsäännölliset kertaostot. Tiliasiakkaanamme, saat myös kuukausittain laskun ostoksistasi ilman lisäkuluja. Suosimme verkkolaskutusta, mutta vaihtoehtoina tarjoamme myös paperi- tai sähköpostilaskun. Tiliasiakkuudesta voit olla yhteydessä puhelimitse 03-6756872 tai sähköpostilla [email protected]

ESIMERKKEJÄ YHTEISTYÖKUMPPANEISTAMME: